Vezi cum arată acum superstarul Tarkan. Femeile sunt în delir, deși are deja 51 de ani

În 1997, Tarkan și-a făcut debutul pe scena muzicală cu piesa „Şımarık” (Kiss Kiss), care a devenit un hit în topurile europene. Artistul turc, extrem de carismatic, a captivat milioane de fani din întreaga lume la acea vreme, însă popularitatea sa internațională a avut de suferit ulterior. Cu toate acestea, în Turcia, Tarkan rămâne unul dintre cei mai iubiți artiști.

La momentul lansării piesei care l-a consacrat, Tarkan avea 25 de ani și atrăgea atenția cu aspectul său de fotomodel. Puține s-au schimbat de atunci: acum, la 51 de ani, cântărețul turc arată la fel de bine.

Tarkan menține contactul cu fanii săi prin intermediul contului său de Instagram, unde are 6,4 milioane de urmăritori.

De 1 mai, în „Ziua Muncii”, Tarkan a făcut o postare pe Instagram în care a împărtășit povestea modestă a originilor sale.

“Sunt un copil al clasei muncitoare. (Apropo, nu cred în astfel de distincții. Suntem cu toții pasageri pe aceeași navă, nimeni nu este superior în ochii mei, în inima mea). Provin dintr-o familie de muncitori care a plecat în Germania pentru a munci la sfârșitul anilor ‘60. Am crescut într-o familie numeroasă care a încercat să supraviețuiască în circumstanțe dificile și am învățat de la o vârstă fragedă că un viitor mai bun este posibil doar prin muncă și efort. Am muncit din greu pentru a ajunge unde sunt astăzi. Nu am uitat niciodată de unde am pornit și nu o voi face niciodată. Întotdeauna am fost sincer cu mine, de aceea. Întotdeauna am învățat să apreciez lucrurile mărunte. Mai presus de orice, fii un om bun. Mi-am dorit să împărtășesc aceste sentimente în această zi specială :)”, a scris Tarkan pe Instagram.

Descoperă cum arată acum superstarul Tarkan. Admiratoarele sunt în extaz, chiar și la 51 de ani

Înainte de apariția rețelelor sociale, viața personală a lui Tarkan era învăluită în mister. Chiar și acum, artistul nu dezvăluie prea multe, dar uneori postează imagini alături de soția sa sau fiica lor. Deși au existat multe speculații cu privire la orientarea sa sexuală, Tarkan s-a căsătorit în 2016 cu Pinar Dilek, mama copilului său.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤