Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au întâlnit după mulți ani: ”Mi-a tresărit inimioara”

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, dar și acum când îl vede îi tresare inima.

Fosta balerină a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate despre tatăl copilui ei.

Vica Blochina a fost supusă unui test în emisiune La Măruță și a fost nevoită să caracterizeze persoanele pe care le vede în fotografii într-un singur cuvânt. Când a venit rândul lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care a avut o relație timp de 16 ani, vedeta a exclamat: ‘Țiplă!’.

Se pare că ultima dată când s-au văzut, Vica Blochina a avut o reacție neașteptată când l-a întâlnit pe Victor Pițurcă. La 64 de ani, fostul selecționer se menține în formă și arată impecabil, după cum a spus chiar blondina.

‘Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil’, a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe Victor Pițurcă.

Vedeta a mărturisit că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care ea l-a iubit cel mai mult. Dacă acesta ar fi divorțat, Vica Blochina a declarat că s-ar fi căsătorit cu el. Timp de 16 ani, blondina a fost amanta fostului selecționer.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤