VIDEO: Celebra bunică a lui Mircea Bravo din Chinteni, tanti Lenuța, trece prin clipe groaznice:

Alexandru Moldovan, cunoscut din videoclipurile făcute alături de Youtuberul Mircea Bravo, a încetat din viață la vârsta de 80 de ani.

El apărea destul de des în filmări, mai ales alături de tanti Lenuța din Chinteni. Acum o lună Alexandru Moldovan a împlinit 80 de ani, iar Mircea Bravo a realizat o filmare alături de el.

„DRUM LIN, DOMNU’ SANDU! Ne pare rău să vă anunțăm că domnul Sandu a murit aseară la vârsta de 80 de ani.

Tot timpul era pus pe glume și credem că și-ar dori și acum să fim veseli și să ne bucurăm de clipurile în care a jucat. Odihnească-se în pace!”, a spus Mircea Bravo.

Tanti Lenuța, cea mai cunoscută bunică din țara noastră, a atras întotdeauna publicul cu umorul specific ardelenesc, graiul molcom, dar categoric, ce abundă în regionalisme specifice zonei și care accentuează și mai mult umorul acestui personaj de excepție.

Nea Sandu, soțul bunicii Lenuța, bărbat molcom și așezat, a avut mereu un rol în clipurile pline de savoare ale lui Mircea Bravo, reprezentând figura țăranului ardelean înțelept, care nu-și prea permite să-și contrazică nevasta.

În urmă cu o lună, Mircea Bravo îi vizitase pe cei doi bătrâni, pentru a-i ura sănătate lui nea Sandu, care împlinea 80 de ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤