Violeta Bănică, îmbrăcată într-un look modern și fresh, petrece vacanța alături de tatăl ei și frații vitregi.

Violeta și Radu Ștefan sunt în vacanță alături de tatăl lor, Ștefan Bănică Jr, și de soția acestuia, Lavinia Pîrva, la același resort de lux din Antalya. Fiica Andreei Marin a postat pe pagina sa de socializare câteva imagini din vacanță, iar admiratorii au fost impresionați de look-ul modern și fresh pe care îl afișează.

Subtitlu 1: Violeta și frații vitregi se distrează împreună în Turcia

În timp ce se află în vacanță, Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, se bucură de timpul petrecut alături de frații ei vitregi, Radu Ștefan și Alexandru, la același resort de lux din Antalya. Timpul petrecut împreună pare să fie foarte important pentru frați, care se simt, din nou, aproape unii de ceilalți.

Violeta a postat câteva imagini de la această vacanță pe pagina sa de socializare, unde își afișează o nouă coafură cu părul strâns la spate și o rochie neagră cu bretele, un look modern și fresh care i-a făcut pe admiratorii săi să comenteze cu aprecieri.

Subtitlu 2: Andreea Marin, impresionată de frumusețea fiicei sale

Andreea Marin, mama Violetei, a fost impresionată de frumusețea fiicei sale, lăsând un comentariu în dreptul pozelor postate pe rețelele de socializare. Admiratorii au fost și ei impresionați de look-ul modern și fresh pe care îl afișează Violeta în imagini, adăugându-și și ei comentarii de apreciere. Se pare că vacanțele de familie sunt foarte importante pentru Bănică Jr și familia sa, iar Violeta și frații săi se bucură de momente prețioase împreună.

Concluzie: Vacanța de familie a lui Ștefan Bănică Jr din Antalya se pare că a fost un moment important pentru el și familia sa, care s-a bucurat de timpul petrecut împreună. Violeta Bănică a reușit să impresioneze pe toată lumea cu noul său look modern și fresh, iar frații vitregi au petrecut momente prețioase împreună. În general, toată familia pare să se bucure de timpul petrecut împreună și să își creeze amintiri frumoase într-un resort de lux din Antalya.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤