Vlăduța Lupău și soțul ei au împlinit 10 ani de când s-au cunoscut. Cum arată artista cu puțin timp înainte să nască

Vlăduța Lupău și soțul ei au sărbătorit zece ani de relație. Într-o postare recentă pe Instagram, artista a dezvăluit cum s-au cunoscut și a împărtășit detalii despre relația lor.

Cântăreața a surprins fanii filmându-se alături de soțul ei în mașină, amintindu-le că au început să se iubească acum un deceniu. Vlăduța Lupău și Adrian Rus reprezintă unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea artistică românească.

În ciuda glumelor făcute de Adrian pe filmare, cei doi sunt profund îndrăgostiți, oferindu-și sprijin reciproc și construind familia pe care și-au dorit-o mereu. Vlăduța a povestit că s-au întâlnit acum zece ani la un eveniment și a fost dragoste la prima vedere.

În curând, Vlăduța va deveni mamă pentru a doua oară și a împărtășit bucuria într-o ședință foto incendiară în piscină, unde a pozat în costum de baie cu burtica de gravidă. La aniversarea celor zece ani de relație, artista a primit un cadou special de la soțul ei, util pentru noul membru al familiei care urmează să sosească în curând.

Căsătoriți din 2019, Vlăduța și Adi Rus au avut deja un copil, pe nume Iair, și sunt entuziasmați să își extindă familia. În timp ce se pregătesc să devină părinți din nou, cei doi sunt gata să gestioneze cu dragoste și răbdare toate provocările care vin odată cu creșterea unei familii.

Vlăduța Lupău a împărtășit într-un interviu călduros cum a anunțat vestea celei de-a doua sarcini soțului ei și cum fiul lor mic, Iair, a reacționat în mod adorabil la veste. Artista este nerăbdătoare să își țină în brațe bebelușul în curând și să îi ofere un cămin plin de iubire.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤