Să vezi și să nu crezi! Vulpița și Viorel și-au făcut de cap și au încălcat legea! Soții Stegaru, sancţionaţi pentru nerespectarea restricțiilor de izolare în contextul pandemiei de coronavirus. Tânăra din Blăgești și soțul său au dat de belele!

Nici nu mai are rost să îi prezentăm pe Vulpița și Viorel, fiind deja două personaje consacrate în România. Se pare că faima i-a ajuns din urmă pe soții Stegaru, care se cred mai presus de lege și uită să respecte măsurile impuse de către autoritățile statului în contextul pandemiei de coronavirus.

Vulpița și Viorel, sancţionaţi pentru nerespectarea restricțiilor de izolare! Cum au încălcat legea soții Stegaru

Potriviti stiripesurse.ro, tânăra din Blăgești și soțul său au fost sancționat de oamenii legii din Vaslui, după ce au încălcat restricțiile de deplasare pe timpul nopții. Conform sursei citate, au fost sancţionate contravențional patru persoane în localitatea Murgeni, în noaptea de marți spre miercuri (12-13 ianuarie 2021), două dintre acestea fiind nimeni alții decât Veronica și Viorel.

Soții Stegaru, părinți pentru a doua oară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ”serialul” Vulpița și Viorel i-a ținut pe români cu sufletul la gură timp de opt luni. Soții Stegaru își prezentau peripețiile zi de zi și au reușit să devină cunoscuți la

nivel național, cu toate că gurile rele nu i-au ocolit niciodată. Deși nu mai apar atât de des în cadrul emisiunii care i-a făcut consacrați, Veronica și Viorel sunt în culmea fericirii, căci, familia lor se mărește cu încă un membru.

După cum bine știți, soții Stegaru urmează să devină părinți pentru a doua oară și au dat marea vestea chiar în platou la ”Acces Direct”.

Atunci, Viorel le-a spus tuturor că soția sa va naște la sfârșitul lunii aprilie un băiețel. Cât despre nume, Vulpi și Vio deja s-au decis. Radu Constantin îl va chema pe fiul lor, asta dacă cei doi nu își vor schimba părerile între timp.

”De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume:

Doinița și numele dumneavoastră.”, a declarat Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.”De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e

Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste,

dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră.”, a declarat Viorel Stegaru la ”Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Și dacă credeați că au fost uitați de fani pentru că nu mai apar atât de des pe micile ecrane, ei bine, vă înșelați amarnic! Nici nu postează bine o fotografie pe rețelele de socializare, căci, cei din mediul

online reacționează imediat și se întrec în comentarii care mai de care. Dacă unii se bucură că soții Stegaru nu mai apar la televizor, alții le duc dorul și le spun asta de fiecare dată. scrie spynews.ro