Vulpița și Viorel Stegaru și-au botezat fiul. Primele imagini de la eveniment

Vulpița și Viorel Stegaru au devenit părinți pentru a doua oară. Veronica a dus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar de când a născut își dedică tot timpul creșterii micuțului și nu mai este atât de activă în mediul online.

Însă, în urmă cu doar o seară, vedeta ne-a arătat faptul că și-a botezat fiul. Mai exact, a postat câteva fotografii de la eveniment, însă nu a dat prea multe detalii.

Vulpița și Viorel și-au botezatul fiul

Veronica și Viorel Stegaru și-au botezat băiețelul, iar primele imagini au fost postate pe rețelele de socializare. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrânsă, pe malul unui lac, într-o locație superbă.Alături de aceștia au fost și foștii colegi de la emisiunea unde erau prezenți zilnic.

Însă, cu toate acestea, Vulpița nu a dat prea multe detalii despre evenimentul fericit.

Soții Stegaru și-au găsit de muncă

După ce au părăsit lumina reflectoarelor, soții Stegaru s-au apucat serios de muncă, iar în prezent sunt angajați la o firmă de curățenie din București. Se pare că trăiesc o viață modestă, departe de ochii curioșilor și se bucură de timpul petrecut împreună.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.   Dacă e băiețel o să-l cheme Radu”,  a declarat Viorel Stegaru, în urmă cu ceva vreme.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤