ZANNI NU IA 50.000 DE EURO! CÂȚI BANI VA PRIMI, DE FAPT, CÂȘTIGĂTORUL SURVIVOR ROMÂNIA 2021

Hubert Edmond Zannidache, așa cum se numește în buletin artistul, nu va încasa 50.000 de euro – valoarea premiului pus în joc de producătorii emisiunii “Survivor România”, difuzată la Kanal D.

Explicația este simplă: statul român va împozita recompensa, chiar dacă show-ul a fost filmat în Republica Dominicană.

În rândurile de mai jos, CANCAN.RO vă dezvăluie câți bani va primi, de fapt, câștigătorul celui de-al doilea sezon al competiției “Survivor România”.

Zanni nu va încasa 50.000 de euro
Conform legislației noastre din prezent, cota de impozit pe venit este în valoare de 10%. Odată cu scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, cota de impozit care se aplică veniturilor primite sub formă de premii se modifică, și ea. Altfel spus: Zanni va primi, prin reținerea la sursă, cu o cotă de 10% din venitul net realizat din marele premiu care reprezintă 50.000 de euro.

Având aceste informații prețioase, CANCAN.RO a făcut calculul și, la final, a obținut suma exactă care va ajunge în posesia câștigătorului “Survivor România” 2010. Gata, nu mai prelungim suspansul și vă spunem că “fiul adoptiv” al lui Alex Velea va primi 45.677 de euro.

Alex Velea a dezvăluit ce va face Zanni cu premiul de la “Survivor România”
Potrivit unor declarații făcute astăzi de Alex Velea, Zannidache își va investi banii câștigați în finala show-ului de la Kanal D într-o casă.

“Sunt foarte fericit, mi-au curs lacrimi de bucurie, de fericire. Sunt foarte mândru de ține, Zanni, te felicit pentru tot ce ai făcut pe tot parcursul acestei competiții. Meritai să câștigi acest TROFEU. Cu toții ne-am bucurat. (…).

Toată viața ta a fost o competiție. A fost chintesența vieții lui. Are aceleași kilograme, a fost un personaj, a fost foarte real, și-a exprimat sentimentele, poate n-a folosit același filtru pe care unii oameni și-ar fi dorit să îl facă. Spune lucrurile în față, de asta noi îl iubim atât de mult. O să își cumpere o casă. În următoarele săptămâni o să ste la mine. Nu mai poate stă la căminul acela de nefamiliști și nu și-a mai luat nici chiria. A plecat cu gândul că va stă câteva luni. O să stea la mine câteva săptămâni până vom găși casă pe care si-o dorește”, a declarat Alex Velea într-un interviu, potrivit wowbiz.ro.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤