Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni! Amalia Ceterașu a devenit mamă pentru a doua oară: “Cea mai mare bucurie” / FOTO

Vestea momentului în showbiz-ul românesc! Vasilică Ceterașu se poate simți un tată împlinit, asta pentru că soția lui a adus pe lume doi băieți perfecți sănătoși în urmă cu puțin timp.

Cântărețul a postat imaginea pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj emoționant.

Amalia Ceterașu a născut gemeni!

Amalia Ceterașu a devenit mamă pentru a doua oară, asta după ce în urmă cu puțin timp a adus pe lume doi băieți perfecți sănătoși.

Chiar dacă soția cântărețului a mărturisit că în proporție de 80% ar avea fetițe, se pare că cei doi au devenit părinți de băieți.

Cântărețul nu a vrut să știe sexul bebelușilor până la naștere, după cum a mărturisit Amalia Ceterașu în exclusivitate la Antena Stars.

”Mi-a dat Bunul Dumnezeu, doi feciori să am și eu! Îți mulțumesc nevastă ție pentru cea mai mare bucurie.”, a scris Vasilica Ceterașu pe rețelele de socializare.

Amalia Ceterașu a devenit mamă pentru a doua oară

Amalia Ceterașu și soțul ei, Vasilică, au o fetiță pe nume Selena, iar acum familia celor doi s-a mărit.

Amalia Ceterașu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars cum a decurs sarcina.

”Sunt binișor, a fost o alarmă falsă, am venit la un control de rutină pe data de 28 și am rămas internată pentru că am început să am contracții și trebuiau să vadă cât de dese sunt, cât de puternice, dacă sunt pregătită pentru naștere.

Am rămas noaptea în spital, am făcut ceva tratamente, alte analize, le-am repetat, dar barza încă nu a venit.

Noi ne-am fi dorit să vină chiar acum, de sărbătoare, 1 Martie, ar fi fost frumos, dar până la urmă, importantă e sănătatea copiilor.

Important e să fie sănătos sau sănătoase, cum vor fi, să vină.”, a declarat Amalia Ursu Ceterașu, în exclusivitate la Antena Stars..

➦ CITEȘTE ȘI... ➤