Transformare SOCANTA! Cristi Tabara a slabit 60 de kilograme dupa ce a fugit din tara si si-a luat SOTIE cu 20 de ani mai tinara!

Cristi Tabara a ajuns de nerecunoscut! Vedeta a dat jos peste 60 de kilograme si poarta acum haine cu masuri normale, in loc de cele de la magazinele pentru persoanele supraponderale.

Cristi Tabara a intrat in zodia schimbarilor! Implicat intr-un scandal sexual urias, in care a fost acuzat ca ar fi vrut sa isi violeze fiica de 12 ani, prezentatorul s-a mutat cu tot cu sotie la Chisinau, acolo unde modereaza o emisiune la un post local, la fel si un format pe postul national! In plus, a slabit in mod miraculos.

Tabara, un jurnalist cu state vechi, trecut prin televiziuni importante din Romania, ba a fost o vreme cand a ajuns si director al departamentului de film din cadrul Televiziunii Romane, nu si-a mai gasit linistea dupa ce fosta lui iubita a povestit cum ca el ar fi agresat-o sexual pe fiica ei, minora. Lucrurile nu s-au oprit la stadiu de dezvaluiri, din contra, s-a ajuns si la un proces, care i-a afectat omului cariera, in ciuda pledarii ca nevinovat in acest caz.

Asa arata inainteDin acest motiv, el a fost nevoit sa isi dea demisia si chiar a parasit si tara, alaturi de actuala sa partenera de viata. S-a mutat in Republica Moldova, unde a inceput sa prezinte o emisiune la un post local si parea ca isi revine cat de cat! Din pacate, salariul nu era cel din Capitala, astfel ca au inceput si problemele cu banii. Imediat, in presa a aparut informatia conform careia Tabara nu a mai reusit sa isi plateasca toate creditele si risca sa fie executat silit.

Asa arata acumTotusi, in ciuda problemelor, in ultima vreme, situatia pare sa se imbunatateasca pentru Cristian Tabara! El mai prezinta inca o emisiune, de data aceasta pe postul national din Romania, si a ajuns cumva pe linia de plutire din punct de vedere financiar! Incet, incet, oamenii au uitat si scandalurile in care a fost implicat, iar atitudinea lui este cu totul alta. Mai mult, spre surprinderea tuturor, in ultimele luni, a slabit miraculos.
“Cristi a avut intotdeauna probleme cu greutatea! Nu reusea deloc sa se mentina in niste parametri, din contra, se ingrasa si mai tare, lucru care, in mod firesc, i-a afectat sanatatea. De ceva vreme insa, el a reusit sa surprinda pe toata lumea cu un nou look. A dat jos peste 60 de kilograme si schimbarea lui este evidenta! Acum, este mai suplu si pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au dezvaluit apropiatii vedetei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤